Νεκρός είναι 38χρονος έπειτα από αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα, έξω από μπαρ, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Για το περιστατικό στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. Παρ’ όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, στο περιστατικό εμπλέκονται περίπου δέκα άτομα. Ο 38χρονος φέρεται να δέχτηκε μπουνιές και κλοτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο και για χτυπήματα με σιδερογροθιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος ζήτησε τον λόγο από μία παρέα, επειδή του πείραξαν την κοπέλα που συνόδευε. Αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί ομαδικό ξυλοδαρμό και να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής.