Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στι θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια. Το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε ένα συγκλονιστικό στοιχείο που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η μικρή Ίριδα πέθανε από ασφυκτικό θάνατο.

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αποκάλυψε το σημαντικό εύρημα που προήλθε από τις ιστολογικές εξετάσεις του βρέφους της οικογένειας Δασκαλάκη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα εύρημα που εδραιώνει τη δολοφονία του μικρότερου παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ασφυκτικός θάνατος πέρα από τα άλλα ευρήματα, προκύπτει και από την ανάλυση του θύμου αδένα, που βρίσκεται πίσω από το στέρνο.

Η εκπομπή παρουσίασε όμως και τις άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη.

Τη στιγμή που η δημοσιογράφος γινόταν ζωντανά στο «Φως στο Τούνελ» αποδέκτης της πληροφορίας που επιβεβαίωνε την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, αγωνιούσε να μάθει λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη ζητούσε επίμονα να μάθει πριν και μετά τις εκπομπές για τα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν και ποιοι ήταν οι μάρτυρες που έδιναν στοιχεία.

Μία άλλη φορά, η κατηγορούμενη πληροφορήθηκε την επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με την πεθερά της. Τότε εκνευρισμένη κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη για να «ζητήσει το λόγο…».