Παρ’ολίγον τραγωδία στα ανοιχτά της Παλαιάς Φώκαιας, στην Ανάβυσσο το πρωί της Παρασκευής, καθώς δύο ταχύπλοα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα έναν ελαφρά τραυματία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, το γεγονός στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» λίγο έλειψε να αποτελέσει σοβαρό ατύχημα, όταν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί όταν ο Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας ενημερώθηκε ότι ανοιχτά της παραλίας Θυμάρι, στην Παλαιά Φώκαια στην Ανάβυσσο, δυο ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες, Έλληνες και ξένους, είχαν συγκρουστεί.

Τα αντανακλαστικά των Αρχών ήταν άμεσα, καθώς τα δύο ταχύπλοα ήταν ανάμεσα στα επτά που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», της Ελληνοαμερικανίδας, Νία Βαρντάλος, τα οποία ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες.

Το ένα από τα δύο ταχύπλοα, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης αναποδογύρισε, με τους οχτώ επιβαίνοντές του να καταλήγουν στη θάλασσα. Ένας από αυτούς που έπεσε στο νερό, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι πήγαν σε ιδιωτικό κέντρο του Φαλήρου για προληπτικούς λόγους, καθώς είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

Στο σκάφος που αναποδογύρισε βρίσκονταν τεχνικοί και εξοπλισμός για τα γυρίσματα της ταινίας.

Έτσι έλαβε χώρα το ατύχημα

Στα γυρίσματα συμμετείχαν επτά σκάφη, με το σενάριο της ταινίας να προβλέπει ότι τα ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν ηθοποιοί, θα ανέπτυσσαν ταχύτητα και κάποια στιγμή έπρεπε να διασταυρωθεί η πορεία τους.

Βέβαια, φαίνεται ότι δεν υπολογίστηκε σωστά η ταχύτητα και η απόσταση των σκαφών, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Το σκάφος στο οποίο βρίσκονταν οι ηθοποιοί χτυπήθηκε μπροστά αριστερά και εκείνο με τους τεχνικούς, το οποίο και αναποδογύρισε, χτυπήθηκε πίσω δεξιά, με αποτέλεσμα να αποδογυρίσει και να ρίξει τους τεχνικούς στη θάλασσα!