Φωτίζουν ολοένα και περισσότερες πτυχές της σκοτεινής υπόθεσης με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς τα στοιχεία του πορίσματος των ιατροδικαστών αποκαλύπτουν στοιχεία που συμπληρώνουν το παζλ των εγκληματικών ενεργειών από τις οποίες πέθαναν τα τρία παιδιά, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα.

Μετά από το ρεπορτάζ του Live News, για τις νυχιές και το πώς προέκυψαν αυτές, στο πρόσωπο της μικρής Μαλένας, αλλά και το ερώτημα πολλών, αν ήταν όντως μεταθανάτιες ή πριν χάσει την ζωή του το κοριτσάκι, η απάντηση ήρθε, και πάλι μέσω του ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, λύνεται ο γρίφος των σημαδιών στο πρόσωπο της μικρής Μαλένας, καθώς πηγή ανέφερε στην εκπομπή ότι τα σημάδια είναι προθανάτια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας, που φαίνεται να της στέρησαν τη ζωή, έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι μετά που πέθανε. 

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο αποτυπώνονται νυχιές στο πρόσωπο του κοριτσιού, οι οποίες έχουν χρώμα κόκκινο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αυτό συμβαίνει γιατί το αίμα μαζεύτηκε στην πάσχουσα περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι το κορίτσι ήταν ζωντανό όταν της δημιουργήθηκαν τα σημάδια.

 Επιπλέον, είναι αδύνατο να προκλήθηκαν από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την ανάνηψη, αφού τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν εφαρμόζουν σε άλλα σημεία.


 Σχετίζονται οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας με τη δολοφονία της;

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα για το μυστήριο που κρύβουν οι εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας μίλησε στο Live News ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας, η οποία υποστήριζε ότι το κορίτσι δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, ο κος Λέων σχολίασε:

 «Η ογκολόγος της Μαλένας νομίζω είπε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι δεν μπορεί να υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια. Σε κάθε θάνατο έχουμε μία αιτία θανάτου, αυτό είναι ξεκάθαρο. Όταν δεν έχουμε ηπατική ανεπάρκεια πρέπει να διερευνηθεί τι έγινε σε αυτό το παιδί», δήλωσε.

 Ο ιατροδικαστής τόνισε πως για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας υπήρχαν κάποια σενάρια για το πως προκλήθηκαν, ωστόσο υπήρχαν και κάποια άλλα στοιχεία, όπως στους πνεύμονες, τα οποία έριξαν φως στην υπόθεση.

 «Η πρώτη διάκριση των ιατροδικαστών έχει ως εξής: Είναι προθανάτιες ή μεταθανάτιες κακώσεις; Με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να προκληθούν; Με ένα εντύπωμα στην παρειά, που δεν έχει καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση, και οι εκδορές, που καταγράφηκαν στην ιατροδικαστική έκθεση. Εκεί προφανώς θα ληφθούν υπόψιν και οι καταθέσεις των γιατρών».

 «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ανατομικό σημείο που βρίσκονται τα τραύματα είναι ένα σημείο συμβατό με ασφυξία, δήλωσε κ συμπλήρωσε πως είναι επίσης συμβατό σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα και με καταθέσεις των γιατρών.