Στην τελική του ευθεία και κοντά στην αποκάλυψή του μπαίνει το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, που σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

H ογκολόγος που έζησε, πάλεψε και τελικά γιάτρεψε την μικρή Μαλένα, αλλά και η ίδια γιατρός που από την πρώτη στιγμή βροντοφώναζε πως η μικρή δεν κατέληξε από ηπατική ανεπάρκεια μίλησε στο Live news για τις εξελίξεις της υπόθεσης.

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη», δήλωσε η ογκολόγος του κοριτσιού.

 Ανοίγει την καρδιά της στο LIVE NEWS και τονίζει πως από την πρώτη στιγμή της χτύπησαν καμπανάκια τόσο η αλλόκοτη συμπεριφορά της μητέρας όσο και η λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- ιατροδικαστική έκθεση που απέδιδε τον θάνατο της μικρής σε ηπατική ανεπάρκεια.

 «Η μητέρα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί δεν προσέξαμε το παιδί και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Της είχα πει, ότι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και ας κινηθεί όπως νομίζει νομικά. Εάν τελικά αποδειχθεί ότι έτσι έγινε, η γυναίκα αυτή θέλει διπλή μήνυση, δεν θέλει μόνο γιατί σκότωσε τα παιδιά της, θέλει και για το θέατρο που έπαιζε».

 Για τρία και πλέον χρόνια επισήμως η 3,5 ετών Μαλένα είχε φύγει από παθολογικά αίτια όπως και η αδελφή της, Ίριδα, που τελικά δολοφονήθηκε μέσα στην κούνια της.