Ψύχραιμη και πεπεισμένη για την αθωότητα της αδερφής της, εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρώτη δήλωσή της μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε χθες στη ΓΑΔΑ.

«Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιεχόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία αρκετά χρονοβόρα. Απάντησα σε ότι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί» είπε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στο STAR.
Αν και το πόρισμα Καρακούκη-Καλόγρια κατονόμασε την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, η ίδια επέμεινε στην αθωότητα της αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου δίνοντας ελάχιστες πιθανότητες να έχει συμβεί κάτι διαφορετικό.

«Ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντι τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη».
«Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζήτησε, «ηρεμία κατ’ αρχήν από όλους και ψυχραιμία. Να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας».

Στο Star παρουσιάστηκαν και οι πρώτες πληροφορίες για το τι κατέθεσε στις 9 και πλέον ώρες που κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς που στην πρώτη εκτίμησή τους αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τη χρησιμοποιεί για άλλοθί της.