Μοιάζει με τις ιστορίες που «αναπνέουν» μονάχα σε ταινίες, όμως πρόκειται για αληθινό γεγονός που έλαβε χώρα στη Μύκονο και αφορά σε ξυλοδαρμό μιας μητέρας από τον γιο της.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από πηγή από την πλευρά της 44χρονης μητέρας, όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν η μητέρα είπε στον γιο της κάτι άσχημο σχετικό με τον πατέρα του, και συγκεκριμένα ότι θα ευχόταν να πέθαινε.

Η φράση που εξόργισε τον 17χρονο

«Εύχομαι να πέθαινε ο πατέρας σου» ήταν μία από τις κουβέντες που εξόργισαν τον 17χρονο.
Πληροφορίες από το στενό οικογενειακό κύκλο αναφέρουν ότι ο ανήλικος χτύπησε την 44χρονη μητέρα του, στο καφέ «Αρωμα» στα Ματογιάννια έπειτα από μία συζήτηση σχετικά με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού.

Το 17χρονο αγόρι σε κουβέντα με τη μητέρα του, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, καθώς η 44χρονη εκνευρισμένη με το παιδί της, ευχήθηκε να πεθάνει ο πατέρας του. Μάλιστα, την άσχημη ευχή την έκανε στα αγγλικά λέγοντας τα εξής: «I wish your father died».

Ο νεαρός έχοντας αδυναμία στον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος έχει 67% αναπηρία και σκλήρυνση κατά πλάκας, αμέσως αντέδρασε και χειροδίκησε τη μητέρα του. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες από την αυτόπτη μάρτυρα αναφέρουν ότι πάνω στον καβγά ακούστηκε ότι η μητέρα είχε έρθει σε ερωτική επαφή με φίλο του παιδιού της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cycladeslive.gr, ο 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του με μπουνιές και γροθιές, ενώ εκτόξευε εναντίον της βρισιές και κατάρες. «Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να της είπε μεταξύ των άλλων πριν της επιτεθεί. Στη συνέχεια, η γυναίκα πήγε αιμόφυρτη στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του γιου της.

Η ιστορία όμως δεν «έκλεισε» εκεί. Σύμφωνα με ανάρτηση φίλης της μητέρας, ο 17χρονος το βράδυ της Δευτέρας βανδάλισε το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Δείτε το σχετικό βίντεο