Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σχολιάζοντας την παράλειψη εξέτασης του ματωμένου πανιού της Ίριδας στις πρώτες ιατροδικαστικές έρευνες.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στις πρώτες διαδικασίες υπήρξαν κενά και αστοχίες. Το συγκεκριμένο πειστήριο (ματωμένο πανάκι) που δεν εξετάστηκε είναι σίγουρα μια αστοχία ή τέλος πάντων κάτι που έπρεπε να γίνει και δεν έγινε» επισήμανε ο Γρηγόρης Λέων.

Ο ιατροδικαστής σχολίασε περίεργο έως και αδιανόητο το ενδεχόμενο να μην μοιράστηκαν τα στοιχεία μεταξύ της παθολογοανατόμου και της ιατροδικαστή Τσιόλα.

«Προφανώς πρέπει να κατευθύνουμε τους συνεργάτες μας, οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση είναι οι παθολογοανατόμοι και οι τοξικολόγοι και προφανώς πρέπει να τους δίνουμε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα φανούν χρήσιμα για την έρευνά τους» προσέθεσε.

Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα προέρχεται από «μια τόσο συνδυαστική έρευνα που το αποτέλεσμα αυτής είναι βέβαιο και δεν σηκώνει καμία αμφιβολία».