Στη σύλληψη ενός 19χρονου, με την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Λέρου, έπειτα από καταγγελία 15χρονης για απόπειρα βιασμού.

Το φερόμενο ως θύμα έμενε στο ίδιο σπίτι με τον 19χρονο, μαζί με την 16χρονη κοπέλα του, η οποία είναι φίλη της 15χρονης. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο νεαρός κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε την απουσία της 16χρονης και προσπάθησε να συνευρεθεί με την 15χρονη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, εκείνη αντιστάθηκε και τότε εκείνος τη θώπευσε στα γεννητικά όργανα.

Ενημερώθηκε

Γυρνώντας στο σπίτι, η φίλη του φερόμενου ως δράστη, ενημερώθηκε από την 15χρονη για το περιστατικό. Ακολούθησε καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, με την 16χρόνη να καταγγέλλει τον φίλο της για εξύβριση και βιαιοπραγία.

Στη συνέχεια, ο 19χρονος συνελήφθη και λίγο αργότερα η Εισαγγελέας της Κω διέταξε την προσαγωγή του. Μάλιστα αποφάσισε και την προσωρινή του κράτηση μετά την απολογία του και ήδη σήμερα μεταβαίνουν στην Κω Αστυνομικοί του Α.Τ. Λέρου, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση.