Για την 30χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε το πρωί της Κυριακής τον σύζυγό της στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, μίλησε ο δικηγόρος του θύματος, Θοδωρής Καραγιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε μεγάλο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθη και εχθές οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε, ενώ ο σύζυγός της μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι ήθελε να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από 3 περίπου τρεις μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου. Η δίκη εκκρεμεί καθώς είχε αναβληθεί δυο φορές.


«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες»

«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 30χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία, ώστε να γλυτώσει από το σύζυγό της.

Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου, ενώ η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της», ανέφερε ο δικηγόρος του 33χρονου, μιλώντας στο MEGA.

«Έχουμε μαρτυρίες ότι τον μαχαίρωσε και παρενέβησαν οι υπόλοιποι να τη σταματήσουν, ενώ εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει με τα χέρια», πρόσθεσε.