Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας ιδίως μετά την κατάθεση του ιατροδικαστικού πορίσματος στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ, βάσει του οποίου οι θάνατοι των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκης αποδίδονται σε δολοφονία.

Την ίδια ώρα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση.

Η ίδια έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας και καταθέτει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο newsit.gr η Ελένη Λεγάτου ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού έφτασε, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της στο Αστυνομικό Τμήμα της αχαϊκής πόλης γύρω στις 10:00 σήμερα το πρωί και αμέσως ξεκίνησε να δίνει κατάθεση στους άνδρες του τμήματος.

Η Ελένη Λεγάτου θα μιλήσει για τα όσα ξέρει ή έχει αντιληφθεί για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας στους δύο άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Το πόρισμα των ιατροδικαστών που δείχνουν ασφυκτικό θάνατο για τα δύο παιδιά θα μπει στο επίκεντρο και της συζήτησης των αστυνομικών με τη μητέρα της 33χρονης που μέχρι τώρα κατηγορείται για το θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της, της Τζωρτζίνας.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσει ο σύζυγος και ο πάτριος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ τελευταία στη λίστα των αστυνομικών είναι η αδερφή της. Κι αυτό γιατί η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα πρέπει να δώσει περισσότερες απάντησες και λεπτομέρειες από ό,τι υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της, καθώς ήταν παρούσα όταν βρέθηκε νεκρή στη κούνια της η μόλις 6 μηνών Ίριδα.