Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας, που έπαθε ανακοπή καρδιάς, την ώρα που προπονούνταν σε στάδιο της Κομοτηνής

«Ήταν υγιέστατη και δεν ξέρουμε τι έφταιξε», τα λόγια του πατέρας της 22χρονης αθλήτριας που πέθανε την ώρα της προπόνησης στην Κομοτηνή. Τα ερωτήματα που παραμένουν πολλά και αναπάντητα.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία της 22χρονης το πρωί της Παρασκευής στην γενέτειρά της, την Κρήτη.

Ο πατέρας της δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Η κόρη μου δεν ήταν εμβολιασμένη για τον κοροναϊό. Ήταν υγιέστατη και δεν ξέρουμε τι έφταιξε. Περιμένουμε τις ιστολογικές. Η οικογένειά μου ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση στο βαρύ πένθος μας», είπε, μιλώντας στον Alpha.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή κοπέλα έπαθε ανακοπή καρδιάς, την ώρα που προπονούνταν σε στάδιο της Κομοτηνής, αφήνοντας την οικογένεια της με μία ανείπωτη θλίψη για το αναπάντεχο κακό και ένα τεράστιο γιατί, αφού τα αίτια θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Οι συμφοιτητές, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η Γεωργία άφησε την τελευταία της πνοή στο στίβο, άφησαν λίγα λουλούδια στο τερέν, που είχε αφιερώσει τη ζωή της.

Ακόμη, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, Νίκου Κιφνίδη, κάνει λόγο για θάνατο, ο οποίος προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων είναι αυτά που θα ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της 22χρονης.

Το κορίτσι, σύμφωνα με τους δικούς της, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς ήταν πρωταθλήτρια του στίβου. Για αυτό το λόγο, κομβική για την έρευνα γύρω από την αιτία θανάτου της θεωρείται η ανάλυση του Smart Watch, που φορούσε η 22χρονη αθλήτρια πριν καταρρεύσει.