Το σπίτι που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο παρελθόν στην Πάτρα πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ειδικότερα, η μητέρα της 33χρονης προφυλακισμένης με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας πούλησε το σπίτι προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την κόρη της. Ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά και να περιγράψει το πώς και το πόσο άλλαξε η ζωή του, από την επιλογή που έκανε.

Το σπίτι πωλήθηκε σε νέο αγοραστή, ο οποίος το βρήκε μέσω αγγελιών από την Πάρμα της Ιταλίας. Ο αγοραστής του σπιτιού που πουλήθηκε στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Νέου Δρόμου στην Πάτρα μιλάει για πρώτη φορά.

Από τότε, εδώ και 40 ημέρες, ζει όπως λέει ένα δράμα καθώς τον κυνηγούν κανάλια και δημοσιογράφοι και δεν τον αφήνουν σε ησυχία. «Κάθε μέρα οι δημοσιογράφοι ήταν από κάτω. Έχω 40 ημέρες που δεν έχω ηρεμήσει» τονίζει ενώ επισημαίνει ότι και εκείνος αν ήταν στη θέση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου το ίδιο θα έκανε, για να βοηθήσει το παιδί του.

Όσο για το διαμέρισμα δηλώνει άκρως ικανοποιημένος από την αγορά, τονίζοντας στο τοπικό thebest.gr, ότι ανακαινίζει πλήρως το διαμέρισμα και επισημαίνει ότι δεν τον ενοχλεί η παραφιλολογία γύρω από την υπόθεση.