Ανήλικος στον Κολωνό εκβίαζε ιδιοκτήτη περιπτέρου, ζητώντας του χρήματα, προκειμένου να μην ανεβάσει στα social media πορνογραφικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η 14χρονη κόρη του 57χρονου, με την οποία ο 17χρονος είχε σχέση.

Το κοριτσάκι έπεσε επίσης θύμα του φίλου της, ο οποίος την εκβίαζε και την ξυλοκοπούσε, με σκοπό την απόσπαση χρημάτων με τη βία, ενώ όταν ο πατέρας της αρνήθηκε να του δώσει τα λεφτά, ο 17χρονος του έκανε γυαλιά – καρφιά το περίπτερο, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και 17χρονος να συλληφθεί.

Την απίστευτή υπόθεση χειρίζεται το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ από την έρευνα προέκυψε το μαρτύριο της μαθήτριας από τον 17χρονο που καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης την κακοποιούσε ψυχολογικά και σωματικά.


Το χρονικό του εκβιασμού

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 17χρονος μεταβαίνει στο περίπτερο του 57χρονου στον Κολωνό, αποφασισμένος να αποσπάσει χρήματα από τον μεσήλικα ιδιοκτήτη.

Έπειτα, τον πλησιάζει με θράσος, του δείχνει ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη κόρη του, με την οποία ο δράστης είχε σχέση και τον απειλεί ότι αν δεν υποκύψει στον εκβιασμό, θα ανεβάσει το υλικό στα social media και θα διασύρει τη μαθήτρια.

Ο 57χρονος σοκαρισμένος, του ζητά να το διαγράψει, να φύγει και να μην ξαναπλησιάσει ποτέ το παιδί του.

Όμως, ο 17χρονος επιμένει και του ζητά χρήματα. Και όταν δεν τα παίρνει, αρχίζει να κάνει γυαλιά – καρφιά το περίπτερο του 57χρονου, με κλωτσιές και πετώντας ο,τι έβρισκε μπροστά του.

Μόλις ολοκληρώνει το καταστροφικό του έργο, αποχωρεί.

Ωστόσο, το θύμα καλεί την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί από άνδρες της Άμεσης Δράσης στην οδό Δημοσθένους και να συλληφθεί.

Τότε, οδηγείται στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου εκεί από την έρευνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος είχε στήσει εδώ και καιρό έναν εκβιαστικό μηχανισμό με θύμα την 14χρονη μαθήτρια.