To «ύστατο χαίρε» θα πουν το μεσημέρι της Παρασκευής στα Παλαιά Ρούματα Χανίων οι συγγενείς και οι οικείοι της 22χρονης Γεωργίας, της φοιτήτριας που πέθανε την ώρα της προπόνησης της στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο πόνος είναι ανείπωτος για το χαμό της. Παράλληλα, τα πρώτα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας με την θεία της πάντως να μην μπορεί να καταλάβει πως με εξετάσεις καθαρές φεύγει έτσι αναπάντεχα ένα υγιέστατο 22χρονο κορίτσι, αθλήτρια στίβου.

«Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» ανέφερε θεία της 22χρονης.

Στο ερώτημα του αιφνιδίου θανάτου της θα απαντήσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας, που αυτό το διάστημα διένυε την πιεστική περίοδο της εξεταστικής.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν» τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ήθελε να είναι κοντά στον πατέρα της

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με το πέρας της εξεταστικής η 22χρονη σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τα τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν συγκλονίζουν.«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση» υποστήριξε συγγενής της 22χρονης.

Η σορός της άτυχης Γεωργίας έχει φτάσει στην Κρήτη και η κηδεία αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.