Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης στο Πόρτο Ράφτη με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, μια γυναίκα και μια παλιά διαμάχη μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων διαφορετικών περιοχών της Αττικής, να φαίνεται πως κρύβονται πίσω από το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thetoc.gr, δύο αντίπαλες παρέες αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με μαχαιρώματα και άγριο ξύλο, μετατρέποντας την παραλία της Ερωτοσπηλιάς σε «πεδίο μάχης».

Η βίαιη συμπλοκή ξεκίνησε την ώρα ενός beach party και από αυτήν τραυματίστηκαν δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τον έναν μάλιστα να έχει χτυπηθεί στο θώρακα από μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, αναζητούν τους «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μαθητές λυκείου.

Στο πάρτι που διοργάνωνε beach bar της περιοχής για την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, βρίσκονταν τουλάχιστον 200 άτομα, αρκετοί εκ των οποίων ήταν μαθητές από λύκεια διαφορετικών περιοχών της Αττικής.

Εκεί συναντήθηκαν τα δύο «αντίπαλα στρατόπεδα» νεαρών από το Λαγονήσι και την Κερατέα και από το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη, σύμφωνα με το thetoc.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο καβγάς ανάμεσα στους νεαρούς, που είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, ξέσπασε όταν άτομα από τη μια παρέα προσέγγισαν μια κοπέλα από τις αντίπαλες περιοχές.

Οι δύο πολυπληθείς ομάδες είχαν αρχικά λεκτική αντιπαράθεση, γρήγορα όμως τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Την ώρα του άγριου καβγά, ο ένας από τους εμπλεκόμενους τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά έναν 20χρονο στο θώρακα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου του έγιναν ράμματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στο Ασκληπιείο Βούλας οδηγήθηκε και ένας 19χρονος που τραυματίστηκε επίσης ελαφρά στον αγκώνα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια σύλληψη για το αιματηρό περιστατικό, καθώς αναζητούν τους νεαρούς «πρωταγωνιστές» της συμπλοκής, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη.