Τη βεβαιότητά της ότι ο άνδρας που τη βίασε, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη, δεν ήταν ο 62χρονος πατέρας της εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές Αρχές, εκφράζει η Βρετανίδα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στα Μάλια πριν από μερικές μέρες.

Η 33χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail, κατηγορώντας τις ελληνικές Αρχές ότι τα έχουν κάνει μαντάρα στην υπόθεσή της και έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία λέει ότι ο 62χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του μέσα σε ένα μπαρ όπου έπιναν και οι δυο τους την περασμένη εβδομάδα, χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο και μετά την έσυρε σε μια έρημη παραλία και τη βίασε.

Μάλιστα, ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και εμφανίστηκε στο δικαστήριο εχθές.

Ωστόσο, η Βρετανίδα υποστηρίζει σήμερα στην Daily Mail ότι ο πατέρας της είχε γυρίσει στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης και ότι είναι απολύτως σίγουρη ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συγκεντρώθηκαν και από τους δύο, θα οδηγήσουν στην απαλλαγή του.

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν... Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει», προσθέτει.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, η 33χρονη πήγε στην τοπική αστυνομία την περασμένη Πέμπτη και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ ήταν αρκετά μεθυσμένη.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι το μόνο που μπορούσε να θυμηθεί η κοπέλα ήταν πως ο βιαστής της φορούσε άσπρα ρούχα.

«Λέγεται ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αποδείξεις από συστήματα κάμερας CCTV που δείχνουν τον πατέρα της κοπέλας - ντυμένο στα λευκά - να τη χτυπάει και να της επιτίθεται σεξουαλικά», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Όμως, η κοπέλα ισχυρίζεται τώρα ότι οι αστυνομικοί τα έκαναν μαντάρα, και επιμένει ότι τους είχε πει πως ο πατέρας της και όχι ο δράστης ήταν ντυμένος στα ολόλευκα.

«Έδωσα την περιγραφή του δράστη στην αστυνομία, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να τον εντοπίσουν», τονίζει στην Daily Mail.

«Όπως το βλέπουν εκείνοι, ο πατέρας μου είναι ένοχος και είναι στο χέρι του να αποδείξει την αθωότητά του. Εγώ όμως ξέρω ότι τα αποτελέσματα DNA θα τον απαλλάξουν. Ανυπομονώ να βγουν γιατί θέλω να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο το ταχύτερο δυνατόν», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο πατέρας της 33χρονης οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για την απολογία του, κατά την οποία αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι επ' ουδενί δεν θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη του. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

H κόρη του πάντως δηλώνει τώρα ότι θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση. «Μόνο μαζί του θα επιστρέψω στην πατρίδα. Στο μυαλό μου επικρατεί χάος αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Όταν όμως λυθούν όλα αυτά, θα αφηγηθώ την ιστορία για την αντιμετώπιση που είχα από τις ελληνικές Αρχές. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον πατέρα μου ενώ επέτρεψαν στον άνδρα που με βίασε να κυκλοφορεί ελεύθερος».