Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, όπου και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Απαντώντας στις δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου, τόνισε ότι «ο κάθε συνήγορος ακολουθεί την υπερασπιστική του γραμμή, ελπίζω του κ. Παπαδόπουλου να βασίζεται στους "άφαντους" τεχνικούς συμβούλους που αναφέρονται». Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε για τη διενέργεια της ανάκρισης ότι «λάθος η ερώτηση, λάθος η απάντηση, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για Τζωρτζίνα, Ίριδα και Μαλένα αλλά η ζωή της κατηγορουμένης μπορεί να σωθεί».

«Να περιμένουμε να μιλήσουν τα 3 παιδιά μέσα από τα ευρήματα αυτή τη φορά» τόνισε ο κ.Λέων και συμπλήρωσε «τα ευρήματα θα δίνουν σαφή αίτια θανάτου και δεν θα υπάρχουν περιθώρια ελιγμών».

Ακόμη, υπογράμμισε ότι για την περίπτωση της Ίριδας «οι λαλίστατοι άνθρωποι της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη έχουν περιγράψει με λεπτομέρεια τη σκηνή του θανάτου του βρέφους».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε για τους ιατροδικαστές που είχαν βγάλει τις πρώτες εκθέσεις ότι «όταν είπα πως κάποιοι εσκεμμένα ήθελαν να υπερασπιστούν την άλλη άποψη και την κατηγορουμένη δεν αναφερόμουν στους συναδέλφους».