Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στον Μυλοπόταμο, μετά τη δολοφονία του 22χρονου το απόγευμα της Κυριακής στο Αργουλιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές είναι σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή που διαπράχθηκε το έγκλημα καθώς εκφράζονται φόβοι για βεντέτα. Οι αστυνομικοί θέλουν να προλάβουν πράξεις εκδίκησης, ειδικά αυτές τις ώρες, που όπως λένε χαρακτηριστικά έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ «το αίμα βράζει».

«Την ψυχή του αδερφού μου θα την πληρώσουνε. Τώρα, το ποιος θα την πληρώσει είναι δικό τους κομμάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος. «Για μένα δεν υπάρχει αύριο. Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα, χάνω τα πάντα. Με άφηκε μόνο μου με πέντε μωρά», συμπλήρωσε, συντετριμμένος στο Live News του MEGA, με τρεμάμενη φωνή. Μάλιστα, έκανε λόγο για έχθρα που κρατάει πολλά χρόνια και «έστειλε το μήνυμα» ότι είναι έτοιμος να τους «πληρώσει» με το ίδιο νόμισμα: «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου».


Τραγωδία

Το απόγευμα της Τρίτης έπεσε η «αυλαία» της τραγωδίας με τους συγγενείς και τους φίλους να συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο νέο που δολοφονήθηκε από τα πυρά του συγχωριανού του. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή απολογείται ο δράστης, ο οποίος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


«Δεν θυμάμαι»

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι πού έριξα», είπε μεταξύ άλλων, στην προανακριτική απολογία του ο 44χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο το απόγευμα της Κυριακής στο Αργουλιό Μυλοποτάμου.