Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
ilikiomenos
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μήνυση σε βάρος της 89χρονης συζύγου του έκανε 90χρονος - Κατήγγειλε ότι τον δέρνει

Η αστυνομία συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία την ηλικιωμένη, μετά την καταγγελία του 90χρονου

Μήνυση στην 89χρονη σύζυγό του έκανε ένας 90χρονος, ο οποίος κατήγγειλε ότι η γυναίκα του τον χτυπάει συστηματικά εδώ και δέκα χρόνια.

Έτσι, η αστυνομία συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία την ηλικιωμένη, η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μηνυτής, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει το τελευταίο 6μηνο πρόβλημα όρασης, η σύζυγός του τον χτυπάει εδώ και 10 χρόνια σε όλο του το κορμί, με τα χέρια και τα πόδια.

Ακόμα, κατήγγειλε ότι δεν σιτίζεται πλέον όπως πρέπει, καταθέτοντας στους αστυνομικούς ότι «έχω να φάω δύο μέρες». «Καλύτερα να πεθάνω, να ησυχάσω κι εγώ κι αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε γειτόνισσα του ζεύγους, η οποία εξεταζόμενη από αστυνομικούς δήλωσε πως παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και κατά το τελευταίο επεισόδιο που έγινε το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος φώναζε την ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη δεν απάντησε και συνέχισε να χτυπάει, σύμφωνα με τη μάρτυρα.

Ο ηλικιωμένος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και ζήτησε να διωχθεί ποινικά η ηλικιωμένη σύζυγός του.

Το ζευγάρι διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη κι έχει έναν γιο που ζει στο εξωτερικό.