Ανείπωτη είναι η τραγωδία στον Μυλοπόταμου του Ρεθύμνου με την δολοφονία του 22χρονου πατέρα. Η σύζυγός του ξεσπά να δηλώνει ότι είχε απειληθεί και η ίδια όταν ήταν έγκυος. «Τον ζήλευαν. Ο αδερφός του δράστη είχε σηκώσει όπλο και σε μένα, όταν ήμουν έγκυος», λέει κλαίγοντας στο Live News. O 44χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία απολογείται αυτή την ώρα στον ανακριτή της.


 Η χήρα του 22χρονου Κωστή, του νεαρού που έχασε τη ζωή του χθες μετά από πυροβολισμούς στο Ρέθυμνο σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλά για τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας.

 «Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…», λέει η σύζυγος του θύματος στο Live News, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 «Ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου», γράφει η σύζυγος του 22χρονου

Τα λόγια που έγραψε στο facebook η σύζυγός του, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άντρα της, λυγίζουν και τους πιο αδύναμους.

 «Πού είσαι καρδιά μου;… Ακόμη δεν ήρθες… Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις… Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά;… Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον τάιζες… δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου… ο πασάς σου που έλεγες… και τον είχες δίπλα σου συνεχώς… Τώρα πού είσαι; Δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι. Σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δε σήκωνες μύγα στο σπαθί σου… επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου;… Ήσουν το στήριγμα μου…». 


«Τι θα πω στο παιδί μας, σε σκότωσαν οι κακούργοι», λέει η χήρα 22χρονου

 Το νεαρό ζευγάρι είχε έναν νεογέννητο γιο, τον οποίο η οικογένεια κλήθηκε να βαφτίσει σήμερα, πριν γίνει δηλαδή η κηδεία του 22χρονου. Το παιδί πήρε το όνομα του πατέρα του.

 «Έφυγες και δεν χάρηκες καθόλου το παιδί σου… Που έλεγες πως θα είσαι δίπλα του… Έκανες τα πάντα για εκείνο… Ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου… Τι θα πω στο παιδί σου που σε περιμένει να το πάρεις αγκαλιά, να το κοιμήσεις όπως κάθε βράδυ;… Να το προσέχεις τόσο καλά… καλύτερα κι από εμένα καρδιά μου… Πού είσαι τώρα που σε ζητάμε και οι δυο; Μας άφησες ψυχή μου. Δεν προλάβαμε να χαρούμε τίποτα. Ούτε τον γάμο μας, ούτε το παιδί μας. Σ’ αγαπώ καρδιά μου και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα θα ζεις στη καρδιά μας!», γράφει επίσης η χήρα του θύματος στο facebook.