Με ανατροπές στην υπόθεση της Πάτρας, μπαίνει η νέα εβδομάδα καθώς νέες πτυχές του θρίλερ που συγκλονίζει το πανελλήνιο εδώ και μήνες, αναμένεται να αποκαλυφθούν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του LIVE NEWS, στην Πάτρα μεταβαίνει τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς αναμένεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών και οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας για το κλείσιμο της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών, οι Αρχές να λάβουν καταθέσεις από τουλάχιστον 10 άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης, αλλά και φίλους του ζευγαριού που γνώριζαν τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.

 Όπως αποκάλυψε το Live News o Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πρώτος ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά, όπου θα του ζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

 Η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, είναι το δεύτερο πρόσωπο. Η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της κατηγορουμένης ακολουθεί, όπως και ο πατριός της 33χρονης. Ακολουθεί ο πεθερός της Γιώργος Δασκαλάκης, η πεθερά της Ελένη Νταβλούρου και η γυναίκα που η Τζωρτζίνα φώναζε νονά, η οποία έβλεπε συχνά τόσο το παιδί όσο και το ζευγάρι.

 Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, θα καλέσουν επίσης για κατάθεση, τον άνδρα ο οποίος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την κατηγορούμενη, μια γειτόνισσα που φέρεται να γνωρίζει πολλά αλλά και μια φίλη του ζευγαριού, η οποία συχνά, κρατούσε τη Τζωρτζίνα στο σπίτι της.

 Κοινό εύρημα;

Επιπλέον, έχει ζητηθεί από τις Αρχές να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα πορίσματα που αφορούν στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και αυτά που αφορούν στην εξέταση του φιαλιδίου που βρέθηκε με το αίμα της Τζωρτζίνας.

 Πληροφορίες κάνουν λόγο για κοινό εύρημα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια όσο αφορά την αιτία που προκάλεσε τον θάνατο των δύο αυτών παιδιών, με το πόρισμα να ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, όπως και οι έρευνες των Αρχών, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να αναμένονται καταιγιστικές.