Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί, που έχει εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, καθώς άγνωστος έστειλε επιστολή στον δικηγόρος της οικογένειας της ότι η κοπέλα είναι ζωντανή.

Ο άγνωστος δίνει συγκεκριμένες συντεταγμένες και υποστηρίζει ότι το κορίτσι κρατείται παρά τη θέλησή του από δύο άνδρες.

Ωστόσο, η έρευνα δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του.

Χθες, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στο φως της δημοσιότητας την επιστολή αυτήν που στάλθηκε από άγνωστο στον δικηγόρο της οικογένειας της Άρτεμις, Αναστάσιο Ντούγκα. Η επιστολή έχει σφραγίδα από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου.

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων αναφερόταν:

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…».

Ο άγνωστος συνέχιζε στην επιστολή του:

«Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο ενδιάμεσα των δύο 37°’.”N 23°’.”E. Το δεύτερο σπίτι έχει κι εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. Κάντε γρήγορα».

Οι συγκεκριμένες συντεταγμένες είναι χώροι γειτονικοί στο Κορωπί, από όπου εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα.

«Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες 37°’.”N 23°’.”E από τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα, με τους οποίους είχαν κάποια σχέση», συμπλήρωνε ο αποστολέας.

Η εκπομπή, ακολουθώντας τις συντεταγμένες που υπέδειξαν, βρέθηκε στην περιοχή ,όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε τη δική του, έρευνα. Σκοπίμως δε δημοσιοποίησαν το παραμικρό, μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τα όσα αναφέρονται στο περίεργο αυτό γράμμα.


Η έκκληση του πατέρα της

Στην εκπομπή βρέθηκε ο πατέρας της 20χρονης, ο οποίος απηύθυνε για άλλη μια φορά έκκληση σε όσους ξέρουν κάτι να μιλήσουν και να μην παίζουν με τον πόνο της οικογένειας.

«Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίντε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.