Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο ίδιος μέσα από το εκτενές ρεπορτάζ του για το γεγονός που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει φέρει πολλά κρίσιμα στοιχεία στην επιφάνεια, τα οποία έχουν βοηθήσει και στις έρευνες των Αρχών.

Μεταξύ των σχολίων του στο ρεπορτάζ, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας του έκαναν ερωτήσεις σε σχέση με τη στάση που διατηρεί σήμερα ο πατέρας των άτυχων κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική αποκάλυψη, τονίζοντας πως ο Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.