Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και ανέφερε πως χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε πως δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί από πλευράς του για την παραμονή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές του Κορυδαλλού, τις οποίες χαρακτήρισε ως τις πλέον ασφαλείς φυλακές.

Εν συνεχεία, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχαν σημειωθεί κάποια περιστατικά απειλών εις βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Και αμέσως μετά εξήγησε πως αλλοδαπός είχε κινηθεί εναντίον του, για την ακρίβεια εναντίον κατά της ζωής του ενώ συμπλήρωσε πως επ’ αυτού υπήρχαν σχετικές μαρτυρίες συγκρατούμενων του εντολέως του.

Ερωτηθείς για το αν ισχύουν οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, βάσει των οποίων ο αλλοδαπός είχε υποστηρίξει πως «θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή. Έψαχνα να τον βρω», ο δικηγόρος κ. Παπαϊωαννίδης επιβεβαίωσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες τονίζοντας πως το όλο θέμα έχει πάρει διαστάσεις προκαλώντας προβληματισμό.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε πιο «σκληρές» τις φυλακές του Μαλανδρίνου και εξήγησε πως οι κρατούμενοι έχουν διωχθεί για βαριά αδικήματα.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε πως δεν έχει εκδοθεί κανένα βούλευμα σχετικά με τη μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές του Μαλανδρίνου. Άρα υπάρχει σε εκκρεμότητα η διαδικασία.

Τέλος, τόνισε πως δεν έχει ακόμα «εικόνα» απ’ το πρώτο εικοσιτετράωρο του Αναγνωστόπουλου στις νέες του φυλακές, καθώς η επικοινωνία δεν είναι εύκολη.

Δείτε το σχετικό βίντεο