Νέα δεδομένα επεξεργάζεται τις τελευταίες ώρες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση αυτοκτονίας γνωστού γυμναστή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εβδομάδας θα κληθούν για καταθέσεις πρόσωπα που γνωρίζουν στοιχεία.

Μεταξύ αυτών, θα είναι πιθανότατα και η γυναίκα που καταγγέλθηκε από τον γυμναστή, ενώ η αναφορά της 50χρονης και τα 90 μηνύματα που έλαβε από τον αυτόχειρα, διαβιβάστηκαν από την Εισαγγελία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.
 

Η ανάρτηση

Η 17χρονη κόρη της πρώην συντρόφου του γυμναστή, με μια ανάρτησή της στο Instagram έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα.

«Εκτιμώ παραπάνω από κάθε άλλη φορά όλους όσους μου στάθηκαν, με υποστήριξαν και δεν αμφέβαλλαν για το ποιόν μου και της οικογένειάς μου. Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου και για όσους απέδειξαν την αγάπη τους απέναντί μας και γνωρίζοντας μας δεν πίστεψαν ούτε λέξη για όσα γράφονται για εμάς. Σας ευχαριστώ όλους σας. Δε θα ξεχάσω ποτέ όσους είναι δίπλα μας αυτές τις ώρες. Είμαι ευγνώμων», έγραψε η 17χρονη.