Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες 8 παιδιών για τον προπονητή πολεμικών τεχνών. Ειδικότερα, στο MEGA μίλησε την Κυριακή το κορίτσι που «έσπασε πρώτη τη σιωπή της» και περιέγραψε όσα ισχυρίζεται ότι της έκανε ο γυμναστής στην τρυφερή τότε ηλικία των 15 ετών. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών, με τα αγόρια είχε άλλες συνήθειες. Ο ίδιος ο προπονητής μίλησε στην Ευαγγελία Μαρινάκη αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Στην πιο τρυφερή τους ηλικία. Στα παιδικά και στα εφηβικά τους χρόνια. Διψούσαν για διακρίσεις, για μετάλλια, αλλά ο προπονητής τους διψούσε για την δική του ικανοποίηση. Τώρα όμως βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.

«Θα ρωτήσουνε πολλοί γιατί μίλησες μετά από 4 χρόνια. Γιατί τώρα βρήκα τα κότσια. Τώρα δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Είμαι αυτή που είμαι, δεν προκάλεσα τίποτα», δήλωσε η 20χρονη καταγγέλλουσα.

Οι αρρωστημένες ορέξεις του 46χρονου

Οκτώ παιδιά. Οκτώ άγουρες ψυχές που όπως λένε έζησαν δίπλα στον 46χρονο προπονητή έναν πραγματικό εφιάλτη. Το μοναδικό κορίτσι που τον καταγγέλλει, μιλώντας στο MEGA, περιγράφει τις άσεμνες προτάσεις που της έκανε όταν εκείνη ήταν μόλις 15 χρόνων.

«Το αρνήθηκα εννοείται. Και του λέω δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα και μου λέει: Κατερινάκι, δεν είναι κάτι», συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα.

Μασάζ και… πορνό

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, με τα αγόρια είχε άλλες συνήθειες. Τους ζητούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ ο ίδιος έβλεπε πορνό στο κινητό του φορώντας μόνο το εσώρουχο του.

«Μου είπε να του κάνω μασάζ…στο μόριο του» είπε η 20χρονη.

«Ουδέποτε εγώ τους έβαλα να μου κάνουνε μασάζ και σε καμία περίπτωση δεν έβλεπα πορνογραφικό υλικό» υποστηρίζει ο προπονητής.

Κάποιοι από τους γονείς πάντως καταγγέλλουν ότι ασκούσε ακόμη και βία στα παιδιά τους είτε στις προπονήσεις, είτε στους αγώνες.

«Του ‘παιξε χαστούκι, γιατί δεν κέρδιζε. Και μου το χτύπησε. Εγώ έπαιρνα βίντεο τον αγώνα και το είδα με τα μάτια μου. Και μου χτύπησε το παιδί» αποκαλύπτει ο πατέρας 16χρονου.

Ο 46χρονος προπονητής πάντως αρνείται τις κατηγορίες και τις αποδίδει σε ανταγωνιστές του που θέλουν να τον βλάψουν.

Όλα αυτά είναι μια κατασκευαστική γραμμή από ανταγωνιστές και μάλιστα ανταγωνιστή ο οποίος ήταν πρώην μαθητής μου και αυτή τη στιγμή έχει τη δική του σχολή.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα ο προπονητής του ταε κβο ντο θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Πηγή:
Mega