Μετανάστες έχουν μετατρέψει σε «ροζ γκαρσονιέρα» το κλιμακοστάσιο του κτιρίου στο παλιό Λιμεναρχείο της Πάτρας, όπου σχεδόν καθημερινά γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με τους μετανάστες, ενώ στον ίδιο χώρο διαμένουν και μικρά παιδιά.

Την καταγγελία κάνουν κάτοικοι της περιοχής στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρμόδιοι πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον για τα όσα συμβαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σεισμόπληκτο παλιό κτίριο. Οι κάτοικοι λένε ότι το κτίριο του Λιμένα έχει μετατραπεί σε υπαίθριο οίκο για ερωτικές συνευρέσεις, μόνο που αυτή τη φορά «πελάτες» είναι γυναίκες, όχι άνδρες. «Έρχονται κάθε μέρα γυναίκες από την Πάτρα και συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες. Εγώ έχω δει τουλάχιστον τρεις. Δεν γνωρίζω ποια είναι η συναλλαγή που έχουν, ξέρω όμως ότι τις έχω δει και τις έχω φωτογραφίσει να κάνουν έρωτα υπαίθρια και μάλιστα σε κοινή θέα. Όλη η γειτονιά τις βλέπει», ανέφερε μάρτυρας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Η συγκεκριμένη γυναίκα (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας) πρόσθεσε ότι χθες το πρωί και συγκεκριμένα στις 8 εμφανίστηκε μια γυναίκα που ανέβηκε στο κλιμακοστάσιο – γκαρσονιέρα κρατώντας γλυκά και άλλα “δωράκια” και κατευθείαν συνευρέθη ερωτικά με έναν από τους μετανάστες που διαμένουν εκεί. Οι περίοικοι καταγγέλλουν καταρχάς ότι ανάμεσα στους “κατοίκους” των δύο αυτών κτιρίων υπάρχουν ανήλικα παιδιά τα οποία τις πιο πολλές ώρες της ημέρας είναι στο δρόμο με κίνδυνο για τη ζωή τους», συνεχίζει το δημοσίευμα. Μετανάστες έχουν μετατρέψει σε γκαρσονιέρα το κλιμακοστάσιο του κτιρίου του παλιού Λιμεναρχείου, ενώ από το βράδυ της Τρίτης εξασφάλισαν και ηλεκτρικό ρεύμα. Προφανώς έκαναν από κάπου ρευματοκλοπή. Μάλιστα, από χθες παρατηρείται έλευση ατόμων και στο ακριβώς απέναντι κτίριο-γιαπί στη διασταύρωση των οδών Κανάρη και Μπουμπουλίνας.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 3 Ιουνίου 2022