Μια περίεργη σύμπτωση αναδείχτηκε μέσα από τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, δύο μόλις μήνες πριν φύγει από τη ζωή η κόρη τους Μαλένα, στις 13 Απριλίου του 2019, και όταν ακόμα το κοριτσάκι ήταν υγιέστατο.

Η 33χρονη προφυλακισμένη σήμερα γυναίκα ισχυριζόταν τότε στο σύζυγό της ότι πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το συκώτι της, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ θα την οδηγούσε στο… θάνατο. Όπως έγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο σύζυγό της, υποψιαζόταν κάποια βλάβη στο συκώτι και περίμενε απαντήσεις από τις εξετάσεις που είχε κάνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, χαρακτήριζε τότε τα όσα της συνέβαιναν ως μία νέα δοκιμασία που της έστειλε ο Θεός, ενδεχομένως και την τελειωτική. Σημειώνεται πάντως πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας είχε επικαλεστεί σοβαρές ασθένειες προκειμένου να κερδίσει την προσοχή των γύρω της. Στις αρχές του 2019 κι ενώ ήδη τα πρώτα σύννεφα έχουν επισκιάσει τη σχέση του ζευγαριού, με μελοδραματικό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώνει τον Δασκαλάκη ότι κάτι συμβαίνει με το συκώτι της.

Ρούλα: Η μάνα μου μου είπε ότι αν ήταν ηπατίτιδα θα είχα αυτό το κίτρινο χρώμα και στα μάτια κίτρινο. Γενικά, πρόβλημα με το συκώτι.

Μάνος: Μην ακούς τι σου λέει ο καθένας. Θα ακούσουμε τι θα πουν οι γιατροί.

Ρούλα: Μου είπε να πω, αν δεν γίνει διάγνωση να μη φύγω.

Μάνος: Και αυτή τη φορά δεν θα ακούσουμε μόνο έναν. Να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις εκεί πέρα. Απλά, δεν θέλω να αγχώνεσαι.

Ρούλα: Σε αγαπώ πολύ.

Μάνος: Ό,τι είναι θα το βρούμε. Κι αν όχι εδώ, στην Αθήνα. Θα πάμε όπου χρειαστεί. Κι εγώ σε αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ.

Ρούλα: Μα δεν έχω αγχωθεί. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Θεός στέλνει δοκιμασίες συνέχεια και εγώ έχω αποδείξει ότι τα καταφέρνω… Ίσως να είναι μία ακόμα, ίσως και η τελευταία. Το μόνο που με κάνει ευτυχισμένη και δυνατή είναι που σε γνώρισα. Και που έχω τα παιδιά μου.

Μάνος: Τελευταία θα είναι ζωή μου. Μαζί θα είμαστε σε όλα.

Ρούλα: Τελευταία, εννοώ τελειωτική.

Μάνος: Μην ακούω βλακείες. Όλα θα πάνε καλά. Όλα λύνονται πλέον.

Ρούλα: Μακάρι, ο Θεός είναι μεγάλος…

Υπενθυμίζεται ότι εκτεταμένη βλάβη στο ήπαρ είχε εντοπιστεί όταν ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα, ενώ ζωγραφιά της 9χρονης Τζωρτζίνας που είδε το φως της δημοσιότητας είχε γίνει πάνω σε διαφημιστικό μπλοκάκι που είχε το λογότυπο ενός φαρμάκου το οποίο χορηγείται σε ασθενείς που πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ. Σημειώνεται πάντως πως από το βιβλιάριο υγείας της 33χρονης δεν προκύπτει ότι έκανε ποτέ εξετάσεις για το ήπαρ.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2 Ιουνίου 2022