Με προειδοποιητική ανάρτηση είχε κάνει στα social media, ο 37χρονος που απειλούσε να ανοίξει πυρ με μία καραμπίνα κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα, είχε προειδοποιήσει για την ενέργειά του.

Ο 37χρονος που τα ξημερώματα της Τρίτης πήγε στο Σύνταγμα εκτός από καραμπίνα είχε μαζί του κεριά και μια σημαία, εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ένα παραληρηματικό κείμενο στο Instagram με αναφορά στον «βασιλιά Μίνωα», τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου (!), ο 37χρονος απειλούσε τους πάντες με θάνατο.

suntagma_4

Στο κείμενο που ανέβασε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραξικόπημα στην βουλή, βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή. Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτόνησε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφαλιά έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν. Καλώ πανελλαδική επανάσταση.

«Είμαι ο άγγελος του Θεού» – Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 37χρονο με την καραμπίνα στο Σύνταγμα

Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χωρά. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.



Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Kαλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ…. όλους. Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλοπίτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

Σημειώνεται ότι η παραπάνω ανάρτηση τροποποιήθηκε για τελευταία φορά περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που ο 37χρονος έφτασε στο Σύνταγμα.

Σε φωτογραφίες που είχε αναρτήσει μαζί με το «μανιφέστο» του περιέχεται το πανό που κρατούσε ο 37χρονος στο Σύνταγμα, αλλά και η καραμπίνα την οποία κουβαλούσε μαζί του.