Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ακινήτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το Σαββατοκύριακο η είσοδος σε αυτό των δικηγόρων συγγενών της εκλιπούσας, χωρίς ειδική άδεια, αστυνομικοί συνοδεία κλειδαρά, εισαγγελικού λειτουργού και συμβολαιογράφου έφτασαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο οίκημα της οδού Μπιζανίου προκειμένου να το σφραγίσουν.

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς. 

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού, καθώς όπως επισημαίνει ο κ. Λέων εισήλθε νόμιμα στο ακίνητο.

Αντιδράσεις για την «εισβολή» των δικηγόρων υπήρξαν και από την πλευρά του ζευγαριού, που κάνει λόγο για «εισβολή και αρπαγή αντικειμένων» καθώς εξαφανίστηκε η σχολική τσάντα της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, που κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω τσάντα θα παραδοθεί από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς στην ανακρίτρια εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο.