Ολιγόλεπτη διακοπή σημειώθηκε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω ενός περιστατικού που έλαβε χώρα στο διάδρομο του δικαστικού μεγάρου μεταξύ της συζύγου του ηθοποιού, Ελπίδας Νίνου και της ηθοποιού Λένας Δροσάκη, που έχει καταγγείλει τον κατηγορούμενο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από το γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, ο οποίος απευθυνόμενος προς έναsν αστυνομικό ανέφερε «αυτή η κυρία έσπρωξε τη μητέρα μου», υποδεικνύοντας τη Λένα Δροσάκη. Το περιστατικό ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου και τη Λένα Δροσάκη συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί, και μετά από αυτές τις αναφορές οι δικαστές αναγκάστηκαν να διακόψουν για μερικά λεπτά την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης πληροφορήθηκε από τη μητέρα του ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα 1. Αμέσως, κάλεσε έναν αστυνομικό και του υπέδειξε ότι η ηθοποιός έσπρωξε τη μητέρα του. Η Λένα Δροσάκη υποστήριξε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο και πως απλά περπατούσε στο διάδρομο και σκουντήχτηκαν κατά λάθος. Να σημειωθεί ότι η Λένα Δροσάκη συνοδευόταν από το σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Στο μεταξύ συνεχίστηκε χθες η ακροαματική διαδικασία για την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο να θέτει ερωτήσεις στη δεύτερη μηνύτρια σχετικά με την απόπειρα βιασμού που κατήγγειλε.

Μέσα στην αίθουσα βρίσκονται η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Λένα Δροσάκη από την πλευρά της καταγγέλλουσας, ενώ από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ο γιος του, Δημήτρης. Να σημειωθεί πως η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, δεν βρίσκεται μέσα στην αίθουσα, καθώς είναι μάρτυρας και έτσι δεν επιτρέπεται να παρακολουθεί τη δίκη. Η δεύτερη καταγγέλλουσα έχει στο πλευρό της το σύζυγό της, ο οποίος την στηρίζει όλη αυτή την περίοδο και βρίσκεται μαζί της και στο δικαστήριο.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28/5