Σε δικαστικό θρίλερ μετατρέπεται η υπόθεση της απαγωγής, όπως έγινε γνωστή, του 6χρονου Ράινερ, ο οποίος εντοπίστηκε στην Νορβηγία μαζί με τον πατέρα του.

 Το Live News επικοινώνησε με τον Νορβηγό δικηγόρο του πατέρα του 6χρονου Ράινερ. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος, η μητέρα του 6χρονου ήταν η πρώτη που πήρε παράνομα το παιδί και το έφερε στην Ελλάδα.

Ακόμη, ανέφερε πως έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εις βάρος της μητέρας και σε περίπτωση που φύγει από την Ελλάδα το πιθανότερο είναι να συλληφθεί.

 «Ο πατέρας προσπάθησε να πάρει πίσω στη Νορβηγία το παιδί μέσω της ελληνικής δικαιοσύνης, η εκδίκαση όμως είχε καθυστερήσει και γι’ αυτό αποφάσισε να ασκήσει τα δικαιώματα για την κηδεμονία του παιδιού, γι’ αυτό τον πήρε και τον έφερε πίσω μόνος του», ανέφερε ο δικηγόρος.

 «Το αγόρι χάρηκε πάρα πολύ όταν επανενώθηκε με τον πατέρα του και είπε “μπαμπά, ήρθες να με πάρεις σπίτι;” και ο πατέρας είπε “ναι, αυτό θα κάνω αγόρι μου”».

 Ο δικηγόρος του πατέρα του μικρού Ράινερ τόνισε πως ο 6χρονος θα εξεταστεί από γιατρούς, καθώς ο πατέρας φοβάται ότι το παιδί δεν τρεφόταν καλά όσο έμενε στην Ελλάδα.

 Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπήρχε τρίτος ή ακόμα και τέταρτος συνεργός.