«Τον Χάρο με τα μάτια του» είδε στη Μύκονο ο Ηλίας Δρούλιας από τους Droulias Brothers.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TLIFE, ο λυράρης τους συγκροτήματτος βρέθηκε την Τρίτη στο νησί για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις εργασίες για το ολοκαίνουριο κατάστημα αισθητικής που ετοιμάζει στον δρόμο προς τη Ψαρού. Την ώρα που βρισκόταν στην ξαπλώστρα, ένιωσε ένα «χάϊδεμα» στον λαιμό του και διαπίστωσε ότι τον είχε δαγκώσει φίδι και μάλιστα οχιά!



Ο ίδιος, γρήγορα το τίναξε από πάνω του αποφεύγοντας τα χειρότερα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατευθείαν μεταφέρθηκε με αεροδιακομηδή στην Αθήνα.



Ο μουσικός παρέμεινε στο Ασκληπιείο Βούλας για ένα 24ωρο όπου έκανε τον απαραίτητο αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο, , πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες ακτινογραφίες και του δόθηκε αντιβίωση και αντιπηκτικές ενέσεις. Όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί, το φίδι δεν κατάφερε να τον δαγκώσει και με τα δύο δόντια, αλλά μόνο με το ένα (βλέπε την παρακάτω φωτό), «ρίχνοντάς» του στον ιστό μικρή ποσότητα δηλητηρίου.


Το βράδυ της Τετάρτης 25/5 ο Ηλίας Δρούλιας πήρε εξιτήριο για να συνεχίσει την αγωγή του στο σπίτι για πέντε ημέρες.