Για την επίθεση στο Τέξας που έχει συγκλονίσει τον κόσμο με θύματα 19 παιδιά ηλικίας έως 10 ετών και 2 εκπαιδευτικούς από τα πυρά του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος μίλησε ένας πρώην συμμαθητής του, ο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τον ίδιο.

Όπως ανέφερε, στο σχολείο που πήγαινε ο 18χρονος υπήρξε θύμα χλεύης από τους συμμαθητές του λόγω του ρούχων που φορούσε αλλά και την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του. «Θα ήθελε, να μην πήγαινε σχολείο… και απλά, σιγά σιγά, το παράτησε», επισήμανε.

Ειδικότερα, ο ίδιος επισήμανε ότι είχε επαφή με τον 18χρονο καθώς περιστασιακά έπαιζαν μαζί Xbox, ενώ λίγες ημέρες πριν το μακελειό του έστελνε φωτογραφίες με όπλα, καθώς και ένα σάκο με πυρομαχικά.

«Μου έστελνε μήνυμα που και που και πριν από τέσσερις μέρες μου έστελνε μια φωτογραφία του όπλου που χρησιμοποιούσε… και ένα σακίδιο γεμάτο φυσίγγια», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εγώ έλεγα "αδερφέ, γιατί τα έχεις αυτά;" και μου απάντησε "μην ανησυχείς"», επισήμανε. Κατέληξε ότι ο Ράμος του έστειλε μήνυμα «ότι είμαι πολύ διαφορετικός τώρα. Δε θα με αναγνώριζες».