Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
tzortzina_patra
Ελλάδα

Πάτρα: Διαψεύδεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο με το αίμα της μικρής Τζωρτζίνας

Το φιαλίδιο έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για έρευνα σχετκά με το τι συνέβη στην 9χρονη πριν καταλήξη

Συγκλονίζουν οι ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης θανάτου των παιδιών από την ΠάτραΤην ίδια ώρα, η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και όσα έχουν αναφερθεί από το πρωί σε τηλεοπτικούς σταθμούς διαψεύδονται σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Όπως αναφέρθηκε τις τελευταίες ώρες, η φημολογία πως διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα δεν έχει καμιά βάση αλήθειας, καθώς ουδεμία ενέργεια έχει ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αναφέρεται.

Υπενθυμίζεται πως ότι προ ημερών (την περασμένη Πέμπτη) βρέθηκε σε ψυγείο του Καραμανδανείου φιαλίδιο με αίμα που είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο νοσηλευτήριο με σπασμούς, όπως δήλωνε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το φιαλίδιο έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για έρευνα σχετκά με το τι συνέβη στην 9χρονη πριν καταλήξη.

Βεβαίως το ερώτημα για το πως είχε «ξεφύγει» το φιαλίδιο παραμένει και θα πρέπει η διοίκηση να δώσει πειστικές απαντήσεις, ωστόσο για το θέμα δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ με εντολή του υπουργείου Υγείας , όπως γράφτηκε.