Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, η βέσπα για την οποία Ρούλα και Μάνος ακούγονται να τσακώνονται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, αποκτήθηκε από τον Μάνο Δασκαλάκη δύο μήνες μετά το πληρεξούσιο που του έκανε η σπιτονοικοκυρά για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

«Εγώ την είχα πάρει από έναν δάσκαλο. Καλή βέσπα. Είχε πολλά εξαρτήματα επάνω. Παλιό μοντέλο. Την έφτιαξα, έκανε τη δουλειά σου άνετα. Και την είχα πέντε χρόνια. Εγώ την πούλησα σ’ ένα συνεργείο μοτοποδηλάτων. 500 ευρώ. Και ο … την πούλησε στον Δασκαλάκη», ανέφερε ο πρώην ιδιοκτήτης.

Εργαζόταν σ’ ένα ιχθυοπωλείο

«Ο Δασκαλάκης δούλευε σ’ ένα ιχθυοπωλείο, που καθάριζε αυτός τα ψάρια. Τα καθάριζε. Μεροκάματο έπαιρνε. Και πήγαινε ο … και έπαιρνε κάτι ψάρια εκεί πέρα και του είπε (σ.σ. ο Δασκαλάκης) θέλω μία μηχανή. Του λέει, έχω έναν πελάτη που έχει μία βέσπα και μπορώ να στην δώσω. Και την πούλησε», συμπλήρωσε ο πρώην ιδιοκτήτης της βέσπας.

Και κάπως έτσι τα ερωτήματα ολοένα και φουντώνουν για το πώς το ζεύγος Δασκαλάκη, με δύο παιδιά τότε, μπορούσαν τόσο άνετα να ζουν και να ποστάρουν στο διαδίκτυο αμέτρητες φωτογραφίες από ταξίδια, διασκεδάσεις, ακόμα και εξεζητημένους τρόπους εκγύμνασης με… προσωπικό γυμναστή, δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Και όλα αυτά, όταν, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Live News, όταν η στοίβα από τους απλήρωτους λογαριασμούς, ξεπερνούν τις 16.000 ευρώ στο όνομά της σπιτονοικοκυράς τα χρήματα της οποίας ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν.