Για τις απειλές που υποστηρίζει πως δέχθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη κατέθεσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η ηθοποιός που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού το 2010.

Η γυναίκα, η οποία ήταν τότε 27 ετών περιέγραψε ένα σκηνικό πάλης με την ίδια να κουνιέται συνέχεια και να προσπαθεί να ξεφύγει.

«Κατάφερα και σηκώθηκα και κοπάνησα σε έπιπλο και προσπάθησα να φύγω. Εκείνη στιγμή αισθάνθηκα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει.

Αισθανόμουν ότι ήταν σε στύση. Η πάλη δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Κατάφερα να κουνιέμαι και αυτό φάνηκε ότι τον δυσκόλεψε. Όπως με είχε πιάσει από πίσω κατάφερε να με γυρίσει μπροστά και πήγα στην πόρτα, ανέβασα κολάν και είδα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη.

Φώναζα «ααα» και χτυπούσα την πόρτα. Εκείνος μου είπε ατάραχος και ξενερωμενος «μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο».

Άρχισα να κοπανάω την πόρτα και με τα χέρια και τα πόδια. Μου είπε αν περάσεις αυτήν την πόρτα «θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου».

Έλεγα συνέχεια θέλω να φύγω. Πράγματι έφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε και έφυγα», εξιστόρησε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

Αμέσως μετά η μάρτυρας, περιέγραψε πως για πολλή ώρα περπατούσε μέχρι που συναντήθηκε με μία φίλη της.

«Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, ήμουν χάλια, πολύ ταραγμένη. Της εξιστόρησα γεγονότα. Ούτε μία στιγμή δεν σκεφτήκαμε πάμε να το πούμε. Ήταν κάτι που δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε. Ήρθε στο κινητό μου ένα μήνυμα που μου έλεγε την επόμενη φορά δε θα σε αφήσω.

Μου έλεγε τη πράξη ήθελε να μου κάνει και τι εγώ. Ερωτικού περιεχομένου, χυδαίου. Και η φίλη μου όταν το διάβασε, τα έχασε. Δεν πίστευα ότι θα μου έστελνε ένα τέτοιο μήνυμα αφού είχε προηγηθεί όλο αυτό», τόνισε η μάρτυρας.

Για ένα διάστημα περίπου δέκα ημερών, η καταγγέλλουσα ανέφερε πως ο κατηγορούμενος την ενοχλούσε στέλνοντας της χυδαία μηνύματα. «Έλεγα θα το σβήσεις από το μυαλό σου και όλα καλά. Μου έστελνε για μεγάλο διάστημα μηνύματα και με έπαιρνε τηλέφωνο και από άγνωστα νούμερα.

Μου έλεγε «θα έρθω εκεί». Στα τηλέφωνα μου έλεγε τι θέλει να του λέω και αυτός να αυτοϊκανοποιείται. Τον εκλιπαρούσα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο. Μία ημέρα βρισκόμουν στο σπίτι της μητέρας μου και με είχε πάρει.

Χρησιμοποιούσε και μία φωνή αηδιαστική και τον κατέγραψα που αυτοϊκανοποιούνταν. Όλα τα άλλα τα έσβησα, ήταν το μόνο που κράτησα. Δυστυχώς καταστράφηκε, δεν ανασύρεται από το κινητό» ανέφερε η μάρτυρας.


Τα επαγγελματικά εμπόδια και το τηλεφώνημα μετά από ένα χρόνο

Η μάρτυρας στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε κάποιες «ατυχίες» σε τηλεοπτικές δουλειές που προσπαθούσε να κλείσει. «Μετά από ένα χρόνο, σχεδόν, με πήρε τηλέφωνο. Ήμουν με ένα φίλο μου. Χτύπησε τηλέφωνο μου από απόκρυψη το σήκωσα. Έπεσα από τα σύννεφα. Μου είπε με αυτή τη χαμηλή φωνή, μπάσα, «είδες παρακολουθώ τι κάνεις και ο λόγος μου μετράει, αν αλλάξεις γνώμη…».

Με έπιασε πανικός. Ο φίλος μου ρωτούσε τι έγινε. Του είπα είναι πολύ &&&%^* ο Πέτρος Φιλιππίδης, του αποκάλυψα τι είχε γίνει και είδε και ένα μήνυμα που ήρθε στο κινητό μου, αντίστοιχα χυδαίο. Νόμιζα ότι αυτός ο εφιάλτης θα συνεχιστεί. Ευτυχώς δεν συνεχίστηκε» τόνισε η μάρτυρας.

«Με προσβάλλει και με βιάζει ξανά»

Η μάρτυρας κλείνοντας την κατάθεση της απάντησε έντονα σε όσα έχει αναφέρει για την ίδια ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώπιον των δικαστικών αρχών. «Όλο αυτό το διάστημα ακούω αυτά που λένε οι άνθρωποι που εργάζονται για την υπεράσπιση του και όσα είπε εκείνος στα υπομνήματα του. Αυτά με έχουν πειράξει περισσότερο, ότι του ρίχτηκα και συνουσιάστηκα μαζί του για ένα ρόλο.

Με προσβάλλει και με βιάζει ξανά. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί να πει τέτοιο πράγμα. Με θίγει αφάνταστα ότι υποστηρίζει πως φέρομαι κατά αυτόν τον τρόπο. Θα κατέστρεφα τη ζωή μου εδώ και κι ένα χρόνο για να τον εκδικηθώ για ένα ρολάκι. Τώρα έχω αλλά μυαλά από τα μυαλά που είχα τότε.

Θέλω να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν για τον επόμενο κακοποιητή. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε υποχρεώνει να πρέπει να ενδώσεις για να προχωρήσεις», είπε συγκεκριμένα.