Διακοπή για δεύτερη φορά δόθηκε στη δίκη του γνωστού ντράμερ, ο οποίος έχει υπάρξει πασίγνωστου συνεργάτης του συγκροτήματος και κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού από την ηλικία των 6 έως των 8 ετών.

Η δίκη δεν άρχισε καθώς ο συνήγορος υπεράσπιση του 69χρονου κατηγορούμενου βρισκόταν σε άλλη δίκη και αγόρευε. Ήδη η δίκη έχει διακοπεί άλλη μία φορά μετά από αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορούμενου. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος έκανε λόγο για εμπαιγμό του δικαστηρίου, αναφέροντας ότι η υπεράσπιση είχε εγκαίρως ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη δικάσιμο.

Τελικά, μετά από πρόταση του εισαγγελέα, η δίκη αποφασίστηκε να διακοπεί για τις 17 Ιουνίου. «Όπως εύστοχα παρατήρησε ο επί της έδρας κ. εισαγγελέας, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου κινήθηκε στα όρια του εμπαιγμού του δικαστηρίου. Προβλήθηκε και πάλι κώλυμα προσωρινό ως προς τη δυνατότητα παράστασης του κ. υπερασπιστή του και αφού η υπόθεση κρατήθηκε για μια ώρα, τελικώς προκρίθηκε η διακοπή της δίκης για 17 Ιουνίου, κατ’ απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων του κατηγορούμενου. Ως γνωστό όμως δικαιώματα έχουν και τα θύματα και αυτά θα μιλήσουν τελευταία. Όσο και να κωλυσιεργήσει κανείς την τελική κρίση δεν μπορεί να την αποφύγει» ανέφερε σε δήλωση του ο δικηγόρος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

Στο δικαστήριο βρίσκονταν και ο 69χρονος, ο οποίος σημειωτέον αύριο απολογείται στη 14η ανακρίτρια για άλλες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών.