Συναγερμός σήμερα το πρωί στο Αιγάλεω, όταν άνδρας καρφώθηκε με το ΙΧ του σε κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West. Όπως ήταν αναμενόμενο η κινητοποίηση από την αστυνομία ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας προσέκρουσε με το αυτοκίνητο στη τζαμαρία και σταμάτησε. Αμέσως μετά την πρόσκρουση προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο, με τους αστυνομικούς ωστόσο να καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματισμούς.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν αντιμετωπίζεται ως τροχαίο που προκλήθηκε από άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διατάχθηκε ο εγκλεισμός του.



Το ΙΧ που οδηγούσε και με το οποίο έπεσε στη βιτρίνα του καταστήματος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ήταν νοικιασμένο, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα.