Οι συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, δείχνουν το αντίθετο απ’όσα έλεγε στις τελευταίες τις δηλώσεις. Δηλαδή, ότι δεν της αρέσουν τα ψέματα.

«Δεν θέλω να μου λένε ψέματα. Όπως εγώ δεν λέω, έτσι δεν θέλω να μου λένε. Αυτό» ήταν μία από τις δηλώσεις της 33χρονης κατηγορούμενης στην Αγγελική Νικολούλη. «Είναι λίγο μαγκάκι η Πισπιρίγκου. Δεν έχει διαψευστεί τίποτα από αυτά που είπε. Να το πω πιο απλά δεν την έχω πιάσει ποτέ να μου έχει πει ψέματα» υποστήριξε και ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

Βέβαια, η ίδια φρόντιζε να υπάρχουν στοιχεία που να φανερώνουν πως δεν είπε την αλήθεια ή τουλάχιστον να επιμελήθηκε την απόκρυψή της.

Η εμμονή

Η εμμονή που είχε με τον καρκίνο αλλά και οι ισχυρισμοί της ότι έχει η ίδια, καθώς σύμφωνα με αναρτήσεις της στο facebook, ζητούσε ιατρικές συμβουλές ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, επικαλούνταν την επάρατη νόσο σε πρώην συντρόφους της, προκειμένου να μην τη χωρίσουν.

Μπορεί η ίδια να δήλωνε καρκινοπαθής, όμως την υποτιθέμενη ασθένειά της δεν τη μοιράστηκε ούτε με γιατρούς ούτε καν με την αδελφή της. «Όχι, δεν γνωρίζω να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας η αδελφή μου», είχε δηλώσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Οι τσακωμοί που ανακαλύφθηκαν

Τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης όσο και η Πισπιρίγκου υποστήριζαν δημόσια, σε συνεντεύξεις τους, ότι πέρα από κάποιες εντάσεις, δεν υπήρχαν μεγάλοι τσακωμοί μεταξύ τους. Ο πρώτος είχε αναφέρει στην Αγγελική Νικολούλη ότι «μέχρι να φύγει και η Μαλένα μου από τη ζωή δεν υπήρχαν εντάσεις και τσακωμοί», ενώ και η 33χρονη μητέρα το είχε αρνηθεί μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

Όμως, τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν αποδεικνύουν το αντίθετο, αφού αποκάλυψαν ένα πολύ κακό κλίμα, με εκατέρωθεν βρισιές, προσβολές και απειλές...

Χειριστικές συμπεριφορές και απόπειρα αυτοκτονίας

Το άρρωστο κλίμα που επικρατούσε μεταξύ του ζευγαριού ήταν τόσο σοβαρό, που χαρακτηριζόταν από χειριστικές συμπεριφορές αλλά και απόπειρες αυτοκτονίας! Ή τουλάχιστον οι προειδοποιήσεις για απόπειρα αυτοκτονίας.

«Το παιδί πού είναι; (…) Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…», «Αν θες αυτοκτόνα. Δεν θα μας κάνει όλους π… με το έτσι θέλω. (…) Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές. Δεν σε φοβάμαι», έλεγε σε μηνύματά του προς την Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ενώ και η αδερφή της, Δήμητρα, της είχε γράψει: «Μίλησα με τον Μάνο και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί. Σήκωσε το και μετά αυτοκτόνα».