Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπου δικάζεται για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ο πιλότος καλείται να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Eίναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης, την άγρια θανάτωση της σκυλίτσας Ρόξυ και τις ψευδείς καταγγελίες και καταθέσεις που έδινε επί 37 ημέρες ο δράστης του εγκλήματος, εμφανιζόμενος ως επιζών μίας φρικτής ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας λίγη ώρα πριν τη δίκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, ανέφερε ότι «αυτό που έχει να πει είναι συγκεκριμένο»

Όπως ο ίδιος σημείωσε, στην απολογία του θα αποδεχθεί την πράξη του και θα περιγράψει όσα συνέβησαν εκείνη την νύχτα και πριν από αυτήν και θα ισχυριστεί πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ, διευκρινίζοντας βέβαια πως «νομικά δεν θα μπορέσει να επικαλεστεί τον βρασμώ ψυχικής ορμής, αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απλώς θα εξιστορήσει τα γεγονότα».

«Η μετέπειτα συμπεριφορά δείχνει τα στοιχεία του χαρακτήρα του», απάντησε ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, σχετικά με το όσα παρίστανε πως βίωνε ο 34χρονος σήμερα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λέγοντας πως «δεν δικαιολογεί τις καταστάσεις όπως εξελίχθηκαν. Θα δώσει μια εξήγηση στο δικαστήριο που τουλάχιστον ένα μέρος της αφορά την πραγματικότητα».