Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από τη Ραφήνα στο οποίο διακρίνονται νεαροί να περιεργάζονται ασυνόδευτο περιπολικό του Λιμενικού.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ομάδα των νεαρών το βράδυ της Κυριακής περικύκλωσε το όχημα, το οποίο για άγνωστο λόγο βρισκόταν χωρίς την εποπτεία ένστολων και έκανε χρήση του φάρου και του μεγάφωνου.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ζήτησε τη διερεύνηση του περιστατικού, που αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου. Με εντολή μάλιστα, πρόκειται άμεσα να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα παραπάνω γεγονότα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Αναφορικά με περιστατικό το οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ραφήνας και αναπαράγεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων ανωτέρω οχήματος, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρόκειται άμεσα να πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό».