Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά την τραγωδία του Σαββάτου (7 Μαΐου) με τον άνδρα οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους άνδρες ηλικίας 77ετων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή και διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων.

Ωστόσο, το ένα θύμα αγαπούσε ιδιαίτερα το τραγούδι και μάλιστα είχε λάβει μέρος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τραγουδώ».
thyma_monemvasias_-_tragoudistis__1_
thyma_monemvasias_-_tragoudistis__2_


Συγκλονίζει ο γιος του δεύτερου 77χρονου

Σοκ προκαλούν τα λόγια του γιου του άλλου 77χρονου, ο οποίος είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο.
Μιλώντας ο γιος ενός εκ των θυμάτων λέει: «Έγινε το μοιραίο, ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο εντελώς βασανιστικά άδικα. Τους χτύπησε από πίσω, ένας παλαβός, αχαρακτήριστος. Τι να σας πω; Το θέμα είναι ότι το κακό έγινε, αυτό είναι το άσχημο. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είχε συμβεί μεταξύ τους. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί τους να ξέρω λεπτομέρειες, εγώ είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Εγώ δουλεύω διανομέας στην περιοχή σε σουβλάκια και το είδα το περιστατικό μπροστά μου. Πριν από πέντε λεπτά ήταν μπροστά μου ο πατέρας μου και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν ο οδηγός της μηχανής. Αφού τον πάτησε τον παρέσυρε σχεδόν 300μετρα και μετά παρέσυρε και τον άλλον τύπο», είπε μεταξύ άλλων.

Πώς έγινε το τροχαίο

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σκόρπισε το θάνατο, όταν με οδηγό έναν 52χρονο, κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.
Η μοτοσυκλέτα με τους δύο επιβαίνοντες, κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, δεν τα κατάφερε όμως και κατέληξε.