ΕΚΤΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Κέλλυ Κοντογεώργη
ΕΚΤΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Κέλλυ Κοντογεώργη Κέλλυ Κοντογεώργη
Othonas_Papadopoulos
Ελλάδα

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι απαντά στις νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών (Βίντεο)

«Παλεύουμε με το στατιστικό παράδοξο»

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος , ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

«Παλεύουμε με το στατιστικό παράδοξο»

«Ήδη από την πρόσφατη επικαιρότητα έχουμε δύο περιστατικά, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Πάτρα, που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αιφνίδιοι θάνατοι μικρών παιδιών, για τους οποίους δεν υπάρχει κάποια άμεση εξήγηση. Παλεύουμε από την πρώτη στιγμή με το στατιστικό παράδοξο», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Σχετικά με την αναζήτηση της πορείας της κεταμίνης, βλέπουμε ότι οι ενέργειες που κάνουμε για να βρεθεί η προέλευση της κεταμίνης, δημιουργούν αναστάτωση σε όσους ασχολούνται με το ζήτημα, ενώ δε θα έπρεπε. Μπορεί να μη βρούμε και ποτέ την προέλευσή της, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε μέσο να βρούμε σχετικές πληροφορίες. Αν δε δοθεί επίσημα η κεταμίνη στον ασθενή, από κάπου υπάρχει έλλειμα. Πρέπει να βρεθεί από πού λείπει», ανέφερε ο ίδιος.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες για το πόρισμα των ιατροδικαστών, σύμφωνα με το οποίο η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή όταν κλήθηκαν οι γιατροί για ανάνηψη, ενώ μεσολάβησαν μόλις 6 με 10 λεπτά από τη χορήγησή της, μέχρι το παιδί να φύγει από τη ζωή, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «Δεν μπορώ να σχολιάσω με ασφάλεια ό,τι βασίζεται σε πληροφορίες. Αν ισχύει ότι προκύπτει ενδοφλέβια χορήγηση της κεταμίνης, τότε ο χρόνος δράσης είναι μόλις ένα λεπτό».

Γιατί δεν ήθελαν να γίνει νεκροψία στη Μαλένα

Απαντώντας στο γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να γίνει νεκροψία στη Μαλένα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «Υπάρχει ψυχολογική προέκταση της νεκροψίας – νεκροτομής στο μυαλό των ανθρώπων. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω το ότι ένας γονιός δεν ήθελε να γίνει νεκροψία στο παιδί του».

«Η Ρούλα κάλεσε το ΕΚΑΒ μια μέρα πριν το θάνατο της Ίριδας για πρόβλημα υγείας της μητέρας της»

Μιλώντας, τέλος, για την κλήση στο ΕΚΑΒ την προηγούμενη μέρα του θανάτου της Ίριδας, χωρίς κάποιος να μιλήσει, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «Υπήρχε ένα οικογενειακό πακέτο που περιλάμβανε όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζεύγους και ήταν στο όνομα του συζύγου. Η αναλυτική κατάσταση των κλήσεων έχει δοθεί σε συγκεκριμένη εφημερίδα. Έχουν πάρει το λογαριασμό έχουν δει τις κλήσεις και παίρνει ο δημοσιογράφος να δει τι κλήσεις είχαν γίνει».

«Για πρόβλημα υγείας άλλου μέλους της οικογένειας κλήθηκε το 166. Το πρόβλημα ήταν στη μητέρα της κατηγορουμένης και αναζητήθηκε το εφημερεύων νοσοκομείο», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο