Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου, του 33χρονου γιου του πρώην υπουργού της ΝΔ που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλου εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του στα Εξάρχεια, την περασμένη Κυριακή.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Ντινόπουλος δεν απαντούσε στις κλήσεις της οικογένειάς του κι έτσι ο πατέρας του, με κλειδαρά μπήκε στο σπίτι, όπου αντίκρισε τον γιο του νεκρό.

Ο άτυχος 33χρονος έπασχε από διαβήτη τύπου Α και φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.


Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα οδύνης, είπαν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

O Vasilis Din, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα, είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar.

«Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο», ανέφερε ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, μιλώντας στον ALPHA.