Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμα οι δύο νεαροί, ένας 17χρονος και μία 19χρονη από τη Ναυπακτία, που το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άγρια άλογα στην κοινότητα Γαλατά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και οι δύο.

Τα παιδιά διακομίσθηκαν άμεσα στο Γενικό νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι διαθέσιμο σε ΜΕΘ, ο 17χρονος Βασίλης διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλατά, Λευτέρης Μπαλωμένος, είπε: «Μίλησα με τον θείο του 17χρονου. Ήταν στα Γιάννενα, και ήταν η πρώτη μέρα που μίλησε το παιδί. Τον αποσωλήνωσαν και τώρα μας είπαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αρχίζει να συνέρχεται σιγά – σιγά. Είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Αλλά οι δικοί του λένε ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα».

«Τα παιδιά πήγαιναν βόλτα στην παραλία. Τα άλογα κατεβαίνουν από το βουνό, και βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην παραλία. Έχουν εξοικειωθεί με τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό. Καμία υπηρεσία δε μας έδινε λύση εδώ και χρόνια. Πριν 3-4 μήνες μάθαμε ότι θα μπορούσε να μας εξυπηρετήσει ο κ. Αμυράς. Δε μας αφήνουν να τα πειράξουμε γιατί λένε ότι είναι άγρια πανίδα» πρόσθεσε.