Ανησυχία έχουν προκαλέσει οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων στον Εύοσμο, καθώς από τα τρία διαδοχικά επεισόδια που έλαβαν χώρα τις ημέρες του Πάσχα έχουν συλληφθεί τρεις 17χρονοι.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ3, η διαμάχη φαίνεται να ξεκίνησε από συμπλοκή στην πλατεία της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή.
.
Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την ΕΡΤ3, φαίνονται οι ανήλικοι να παίζουν ξύλο στην πλατεία του Ευόσμου, με δύο άτομα έχουν πέσει στο έδαφος και κάποιοι τους χτυπούν με κλωτσιές. Δύο άτομα συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ τεις μέρες μετά ακολούθησε νέα συμπλοκή με ξύλο έξω από σχολείο της περιοχής.

Δύο εξ’αυτών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας 17χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο ανήλικος συλληφθέντας που συνελήφθη μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο κατηγορείται για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Μετά την προσαγωγή του στην εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο φόβος για νέο κύκλο συμπλοκών ανησυχεί τους κατοίκους. Από την αστυνομία αποφασίστηκε να ληφθούν ειδικά μέτρα στην περιοχή.