Ανοιχτά αμφισβητεί την πατρότητα της Μαλένας και της Ίριδας ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα φέρεται να έχει δικαιολογήσει σε φίλο του την επιθυμία του για διενέργεια τεστ DNA «μην τυχόν και δεν είναι δικά μου τα παιδιά. Για την Τζωρτζίνα είμαι σίγουρος ότι ήταν παιδί μου, τα άλλα δύο (Μαλένα και Ίριδα) δεν μου έμοιαζαν πουθενά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», ο 30χρονος πατέρας θα προχωρήσει στην κίνηση αυτή σε ανύποπτο χρόνο, καθώς ειδικά για την περίπτωση της Ίριδας υπάρχουν «φρικτές υποψίες» ότι ενδεχομένως ο πατέρας του παιδιού είναι άλλος.

Οι αμφιβολίες του φαίνεται να πηγάζουν από το γεγονός ότι ο Δασκαλάκης γνώριζε για την εξωσυζυγική σχέση που είχε συνάψει η Ρούλα Πισπιρίγκου με παντρεμένο άντρα και για το λόγο αυτό έφυγε από το σπίτι του 2-3 ημέρες πριν πεθάνει το βρέφος. Για την απιστία της συζύγου του είχε καταθέσει και στη 18η τακτική ανακρίτρια.

Γι’ αυτόν το λόγο αναμένεται να ζητήσει έλεγχο όχι μόνο για τη μικρή Ίριδα αλλά και για τη Μαλένα, παρά το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Πισπιρίγκου στις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά κυρίως ενώπιον της δικαστικής λειτουργού (κατάθεση ο πρώτος και απολογία η δεύτερη) παρουσίαζαν εκείνη την περίοδο ως την πιο ευτυχισμένη της σχέσης τους.

Στο μεταξύ, αντιμέτωπη με τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη θα απαντήσει για πρώτη φορά στις ερωτήσεις των αστυνομικών γύρω από τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της. Όπως είναι γνωστό, στη ΓΑΔΑ όπου κρατείτο πριν από την προφυλάκισή της δεν είχε καταθέσει στους αξιωματικούς καθώς μετά τον εντοπισμό της κεταμίνης συνελήφθη αμέσως και οδηγήθηκε σε εισαγγελέα. Άρα οι όποιες απαντήσεις δόθηκαν στην ανακρίτρια με τη μορφή απολογίας.

Οι αστυνομικοί τώρα ερευνούν τι πραγματικά συνέβη και οδηγήθηκαν στο θάνατο τόσο η Ίριδα, όπου τα στοιχεία είναι λιγοστά καθώς το βρέφος ξεψύχησε στο σπίτι της οικογένειας, όσο και η Μαλένα που απεβίωσε στο «Αγλαΐα Κυριακού», όταν ουδείς περίμενε μια τέτοια κατάληξη. Κι αυτό γιατί το κοριτσάκι έπασχε από ιάσιμη παιδική λευχαιμία και ανταποκρινόταν πλήρως στη θεραπεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Real News», το παιδί από την ηλικία των 2 ετών είχε νοσηλευτεί σε συνολικά τέσσερα νοσοκομεία. Παράλληλα, στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ενώ για νέα κατάθεση θα κληθεί και ο Μάνος Δασκαλάκης.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 23 Απριλίου 2022