Aυξημένη ήταν σήμερα Δευτέρα του Πάσχα η ροή των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα και στις εισόδους της πόλης, καθώς η έξοδος για το φετινό Πάσχα ήταν μεγαλύτερη και από αυτή του 2019.

Από το πρωί της Δευτέρας έχει ξεκινήσει η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα, με την Τροχαία να έχει λάβει αυξημένα μέτρα για την ασφαλή επιστροφή τους και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Αυτή την ώρα είναι σημαντικά βελτιωμένη η εικόνα των δυο εθνικών Οδών. 

Μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των αγίων Θεοδώρων, των Μέγαρων και της Ελευσίνας και στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των διοδίων της Θήβας.

Από τις 6 το πρωί σήμερα, μέχρι τις 6 το απόγευμα, έχουν επιστρέψει στην Αττική συνολικά 75.444 αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα 41.958 αυτοκίνητα πέρασαν από την Αθηνών- Κορίνθου και 33.486 από την Αθηνών - Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22:00 σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ενώ την Τρίτη (26/4) η απαγόρευση θα ισχύει από τις 11:00 έως τις 23:00.